fbpx

Over mij en Yoga Musthaves

Yoga Musthaves is ontstaan vanuit liefde voor yoga, eenvoud, esthetiek en het behoud van onze wereld. Omdat ik zelf als yogi en yogadocente maar al te goed weet wat een struggle het kan zijn om die ideale yogamat en die fijne, eco-friendly (en niet-doorschijnende) yogalegging te vinden, voelde ik aan alles dat het tijd was om mijn favoriete merken met jullie te delen!

Niet alleen deel ik met jullie de fijnste merken van onze eigen Dutchies, maar ook prachtige nog onbekende buitenlandse merken. Denk hierbij aan fashionable yogaleggings gemaakt van gerecyclede plastic flessen, yogamatten van natuurlijk boomrubber in alle kleuren van de regenboog en accessoires die je helpen om yoga ook te integreren in je lifestyle wanneer je van je mat afstapt.

Yoga is al een hele reis en zoektocht op zich, toch? Dus eindig dan nu in ieder geval die zoektocht naar je ideale yogawear en -gear, want Yoga Musthaves heeft al jouw yoga musthaves!

Veel liefs,
Malou

PS. Mocht je vragen, opmerkingen of aanbevelingen hebben, voel je vrij om me te mailen of een berichtje te sturen via Facebook of Instagram!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Typ hier je zoekopdracht

Gratis verzending vanaf €100,- in Nederland of België