fbpx

Bestellen en Betalen

BESTELLEN

Hoe plaats ik een bestelling?

  1. Shoppen | Shop op de site al jouw favoriete items door deze in je winkelmandje te plaatsen. Ga vervolgens naar je SHOPPING BAG.
  2. Shopping bag | Controleer in je shopping bag of alles klopt. Klik vervolgens op AFREKENEN.
  3. Gegevens | Vul bij het afrekenen je persoonlijke gegevens in en kies jouw BETAALMETHODE. Klik vervolgens op PLAATS BESTELLING om je bestelling af te ronden.

Zodra je betaling is voldaan ontvang je direct een orderbevestiging in je mailbox. Zodra je bestelling klaar is voor verzending ontvang je ook een verzendbevestiging. Hierin staat vermeld wanneer je jouw pakketje kunt verwachten.

 

Heb ik een account nodig om te bestellen?
Nee, je hebt geen Yoga Musthaves-account nodig om te kunnen bestellen. We raden je wel aan om een account aan te maken als je iets wilt bestellen. Zo kun je altijd de status van je bestelling volgen!

Account aanmaken
Wil je een Yoga Musthaves-account aanmaken? Klik dan hier


Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, wat moet ik doen?
Als het bedrag wel van je rekening is afgeschreven kan het zo zijn dat de e-mail in je spambox terecht is gekomen. Check dit altijd als eerst. Mocht je de mail daar ook niet in kunnen vinden, dan zoeken wij het graag voor je uit. Stuur een e-mail met een prinsscreen van je betaling naar info@yogamusthaves.com.


Help! Ik heb een verkeerd adres ingevuld / wil mijn bestelling annuleren / veranderen, wat moet ik doen?
Stuur een e-mail naar info@yogamusthaves.com
met je ordernummer en vraag. Als je bestelling nog niet aan de postbezorger is meegegeven dan kijken wij wat we kunnen doen. Is je pakketje al meegenomen dan kunnen wij deze zending helaas niet meer tegenhouden. Bij een verkeerd ingevuld adres wachten wij tot je bestelling retour is gekomen. We zullen dan je adres aanpassen en opnieuw versturen. Had je nog een item willen toevoegen, dan raden wij je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen.

 

Is het veilig om bij Yoga Musthaves te bestellen?
Absoluut. Wij vinden niets zo belangrijk dan dat je er zeker van bent dat je op een veilige manier kunt winkelen. Bij Yoga Musthaves kun je altijd winkelen in een beveiligde omgeving. Wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast worden jouw gegevens nooit verstrekt aan derden.

 

 

BETALEN

Ik heb een kortingscode, hoe gebruik ik deze?
Je kunt de kortingscode tijdens het afrekenen invullen bij stap 2 in het vakje KORTINGSCODE. Let op! Een kortingscode is niet geldig op afgeprijsde artikelen of artikelen uit de sale. Per order kun je één kortingsode gebruiken. Komt er een melding dat de code niet geldig is, dan is hij waarschijnlijk verlopen of niet goed ingevoerd. Voor vragen kun je altijd contact opnemen via info@yogamusthaves.com.


Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?
Bij Yoga Musthaves kun je kiezen uit de volgende betaalmethodes:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Paypal
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Typ hier je zoekopdracht

Gratis verzending vanaf €100,- in Nederland of België