fbpx

Verzending en Levering

VERZENDING & LEVERING

Naar welke landen versturen jullie en wat zijn de verzendkosten?

Wij versturen momenteel naar Nederland en België. De verzendkosten voor standaard verzending binnen Nederland zijn €4,95. Voor België bedragen de verzendkosten €9,00. Je betaalt deze bijdrage voor het verwerken van aflevering van je bestelling. Bestel je voor €100,- of meer? Dan betalen wij deze kosten voor jou!


Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Alle bestellingen binnen Nederland worden standaard met PostNL geleverd. De gemiddelde levertijd bedraagt tussen de 1 en 3 werkdagen. Ga uit van 2-5 werkdagen voor bestellingen naar België. Wij doen uiteraard ons best je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.


Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra je bestelling klaar is voor verzending ontvang je een verzendbevestiging met hierin de Track & Trace code van PostNL. Zodra je bestelling is meegegaan met de postbezorger kun je hem volgen. Heb je binnen 3 werkdagen jouw bestelling nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@yogamusthaves.com. Wij zoeken dan zo snel mogelijk voor je uit wat de status is van jouw bestelling.


Ik ben bij levering van mijn bestelling niet thuis, wat moet ik doen?

Geen probleem! De bezorger doet een briefje in je brievenbus en laat hierop weten wat de te nemen stappen zijn. 


Ik wil mijn pakket afhalen bij een PostNL locatie, is dat mogelijk?

Deze optie is momenteel nog niet mogelijk via de webshop, maar we zijn hier druk mee bezig om dit mogelijk te maken. 


Ik heb een pre-order besteld, wanneer kan ik deze verwachten?

Van een pre-order hebben wij nooit fysieke voorraad liggen en sturen wij pas op zodra hij is geleverd. In de meeste gevallen staat de levertijd van het pre-order artikel bij het product op de site. In alle gevallen sturen wij je nadat je de bestelling hebt geplaatst een mail met de verwachte levertijd. Let op! Heb je meerdere items besteld dan sturen wij de artikelen op voorraad alvast naar te toe.   

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Typ hier je zoekopdracht

Gratis verzending vanaf €100,- in Nederland of België